extraElement
Pensionen

Agneshøjs Dyrepension opfylder alle krav der stilles til hundepensioner samt personale, og er godkendt af Fødevarestyrelsen.

Diverse december 2012 025Vi har 6 store lyse bokse, med direkte adgang ud til egen overdækket løbegård, hvor underlaget er delvis fliser og græs.Året rundt er der en behagelig temperatur hos hundene, så ingen hunde fryser eller har det alt for varmt. Alle boksene opvarmes med gulvvarme. Der er i hver boks et område uden varme så hundene selv kan vælge om de vil ligge køligt eller lunt. Alle bokse rengøres dagligt og desinficeres mellem hvert ophold. Der spilles dæmpet musik i pensionen, som vi mener, er med til at berolige hundene.

I hver boks er der en kurv til at putte i og lidt legetøj at hygge sig med. Vi anbefaler at hunden medbringer kurv, tæppe, legetøj eller andet som den er glad for, da det kan hjælpe hunden til hurtigere at falde til og blive tryg. Vi vil dog ikke stilles til ansvar for ødelagte eller bortkomne ting under opholdet. Vi giver altid en ny hund ekstra megen opmærksomhed de første par døgn, indtil den er faldet til. Især hunde der er i pension for første gang eller har haft en dårlig erfaring med pensioner er vi særlig opmærksomme på.

Vi fodrer to gange dagligt, morgen og aften med kvalitets foder fra Royal Canin. Ønsker man selv at medbringe foder er dette muligt. Vi kan ikke påtage os at tilberede foder, men giver gerne Barf og lignende hvis det er pakket i portioner og frosset enkeltvis. Der er ingen reduktion i prisen for selv at medbringe mad. Vi vil også kunne give medicin i begrænset omfang, hvis det er nødvendigt for hunden.

Vi har et skønt ca. 40.000 m2 stort areal med en lille sø, hvor hundene bliver luftet og har mulighed for at lege sammen.

Ved ankomst til pensionen bliver alle spurgt hvorvidt deres hund kan sammen andre hunde og under hvilke betingelser, hvilket indgår i hvorvidt vi lader hunden være løs og lege med andre eller kun lader den gå løs omkring alene.

Som dyrlæge bruger vi Mørkøv Dyreklinik, som 2 gange om året fører det lovpligtige tilsyn med pensionen. Vi forbeholder os ret til, for ejerens regning, at tilkalde dyrlægen, hvis hunden skulle vise sygdomstegn eller kommer til skade under opholdet.

At pensionen kun har 6 bokse gør, at vi ikke har behov for faste åbningstider for aflevering, afhentning og besøg, men har mulighed for at lave aftaler fra gang til gang, så det passer ind i både jeres og vores planer.

Vi afviser ikke på forhånd muskelhunde, men inden der kan reserveres ophold skal vi have mødt hunden. Muskelhunde luftes dog aldrig sammen med andre hunde.

Vi ved hvor bekymret man kan blive, når man efterlader sin hund i en pension, så selvfølgelig må du gerne kontakte os under hundens ophold, dog helst via mail eller sms, som vi vil svare på hurtigst muligt.

Agneshøj ApS CVR 32550517. Ole Wilstrup Brokøb Overdrev 7, 4450 Jyderup. Telefon. 2561 3516 / 5927 9027. mail: ole@agneshoj.dk Danske Bank konto 4691-0010725054